DENİZLİ / ACIPAYAM - Darıveren Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramımızı ve İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını büyük coşkuyla kutladık

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıl Dönümü münasebetiyle hazırlanan program Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU’nun İlçe Şehitliğinde bulunan Şehitlik Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

Mrt

İstiklal Marşının 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. Yıl Dönümü ve vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY 'u anma günü program gerçekleştirildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Şbt

İstiklal Marşımızı ezberden okuma yarışmasında ödül aldık.

Şbt

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından okulumuzda eğitim gerçekleştirildi.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Denizli'de rehberlik amaçlı lise tanıtımları gezisi gerçekleştirdik.

Kas

İlçemizde Büyük Öndere Vefa adıyla düzenlenen şiir yarışmasında öğrencimiz Maide Sevinç Çırak ilçe birincisi oldu.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı; tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı.

Ara

ÇEVRE,ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI ''SIFIR ATIK'' BELGEMİZİ ALDIK